Archives December 2022

Katy Kat Eyeshadow Paletter | Katy Perry Covergirl Collection | Odd Cat Lady Guilt!

Jeg har på en blanding af de blå og grønne nuancer fra Katy Kat Cool Kat Palette på mine låg og det matte medium brune fra den varme Kat palette i min krone
Jeg føler mig altid underligt skyldig, når jeg bider en dyrkager eller ødelægger et dyresign på en pande af makeup (som disse søde killinger!). Ligesom jeg ved, at jeg ikke har ondt dem, fordi de er livløse, men jeg nibble på hjørnet af cookien, som jeg forestiller mig, ville skade det mindst, som tanken om øret eller halen eller en tå … jeg kan Jeg skal bare gå ind og rwaarrrr! – Grav mine fangs i maven eller værre, bide hele hovedet af. Det føles så forkert!

Disse killinger i disse pander ser så fredelige og glæder sig over, at jeg faktisk gjorde alt, hvad jeg kunne for at undgå deres øjne og smiler, da jeg ønskede at bruge dem. Jeg dyppede min børste i et øre, tog en li’l fra hagen, og jeg brugte endda min børste til at lade som om, at jeg pattede dem …

REKLAME

REKLAME

Hvad kan jeg sige, mand? Jeg er mærkelig.

Katy Kat Eyeshadow Paletter

Jeg kan godt lide disse! De har en smule nedfald, så de er ikke perfektion i en palette, men de er pigmenterede, de er overkommelige, de er utroligt bløde, og der er killinger i centrum! – Hvilket selvfølgelig er Cat Lady Catnip.

Jeg kan godt lide varm kat lidt mere end cool kat … Faktisk, meget mere, fordi en masse af de kølige Kat skygger er chunky og frost. Jeg tror, ​​at den blå og grønne i kølige Kat er smukke, selvom blandes sammen eller bæres separat (jeg blandede dem sammen til min makeup her). utroligt smuk.

Hot Kat.
Cool Kat.

Hot Kat.
Cool Kat.
Det er urbane forfalds vice læbestift i nøgne.
Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Chanel La Base Ombre à Paupière Longwear Eyeshadow Primer er Ace of Base

før, såvel som efter otte timer, ved hjælp af Chanel Longwear Eyeshadow Primer som en base. (BTW, det er PYT Appeal “Ingen BS” kombination på mine låg.)
Lad mig begynde dette ved at angive, at jeg har spurgt øjenhyggen primer i flere måneder.

Jeg har lige ikke udnyttet det.

REKLAME

Det var kun endnu et skridt, du ved det? Samt jeg følte at jeg kunne glemme det, da det var uforeneligt med min søgen efter ekstrem makeup minimalisme (som defineret af en person, der bringer mindst fem nøgne læbestifter i sin håndtaske på nogen måde tider).

Dybest set var det ikke som om jeg havde brug for mit øje makeup til at spænde enhver person for Hella timer alligevel. Det er ikke som faner såvel som Connor peger ud, når min crease farve falder i glemsel (heldigvis), men med Coywolf i førskole nu vil jeg begynde at gøre forskellige ting med min makeup igen.

For det meste vil jeg bære brune røgfyldte øjne såvel som røde læber igen. Men jeg nægter at udsætte dig for patchy låg, så jeg vil gerne have en øjenprimer, men jeg vil have en, der har alle klokker såvel som fløjter.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Ligesom dette fra Chanel.

$ 32 Chanel La Base Ombre à Paupière Longwear Eyeshadow Primer

Denne untinted eyeshadow primer fejede mig af mine fødder feline varevogne!

Bevilget, det er ikke som at anvende øjenprimer er svært, men det er helt lettere end normalt med dette siden sin glatte konsistens.

Kommer i et rør med en doe fod. Rekvisitter, hvis du kan nævne de omkringliggende chanel øjenskygger såvel som quads!
La Base er “Wetter” end primere fra nars såvel som storbyaffald, men det varer lige så længe. Ved at udnytte det er som at anvende en øjencreme, såvel som jeg tror, ​​det er bare meget lettere såvel som hurtigere for mig at udnytte end andre primere fra de store dawgs.

Tip: Hvis du bærer en masse lyse øjenmakeup, eller hvis du kan lide din øjenskygge for at se utroligt mættet, skal du vælge Nars Pro Prime i stedet. Jeg tror, ​​det er den allerbedste primer for at rampe op intensitet. Chanel samt Metropolitan Decay, i mellemtiden, okay i den afdeling, men de har intet på nars.

La Base er ligeledes fjervægt, hvilket er utroligt afgørende for mig ideel nu, da jeg har fået brugt til ikke at føle, at jeg bruger lag øjenmakeup, men på trods af, hvordan lys det føles, hænger det stadig på pulver som såvel som cremer til kære liv.

Tilføjet bonus: Det tilføjer ligeledes en lille smule vådhed til mine låg, såvel som når din hud er tør i dele som min, tæller hver mikroliter vådhed.

Jeg kan ikke angive tilstrækkelige store ting om dette! Hvis jeg kunne, er det eneste, jeg ville ændre, prisen … men det er Chanel.

REKLAME

4 ud af 5 hjerter.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Tom Ford Wintertime Soleil Collection Lip Slicks i Red Nectar, Spiked Cherry, Hibiscus Kiss samt Bitten Berry

Rød nektar, Spiked Cherry, Hibiscus Kiss samt Bitten Berry Lip Slicks af Tom Ford
OK, det er ikke for dine pulspunkter. Den nye Tom Ford Lip Slicks ligner rullefrekter parfume, men de er for læber (Mwah!), Ikke håndled.

Disse læbeolier gør lugt godt, selvom … lidt som vanille, såvel som de smager som det, så hvis du får nogen form for vanvittige ideer, hvem skal jeg afvise dig spændingen ved at slathering crook of neck med din hals med din hals en lysende jojoba-såvel som kokosnødslæbeolie?

REKLAME

Banke dig ud, barn.

Jeg vil gemme hvert værdifuldt fald i disse saftige $ 54 klik-y rør o ‘farvetone for min pout, som ikke længere kræver det våde det så rigtigt burde have tak til disse hydratiserende hjælpere.

Jeg er lidt chokeret, jeg kan godt lide dem så meget som jeg gør, tænker på præcis, hvor glatte de er. Men olierne føler sig godt. Så godt … især når du scubber rulle kuglen tilbage såvel som frem, tilbage såvel som frem …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg har virkelig lige stoppet med at skrive, så jeg kunne gøre det med Hibiscus Kiss, såvel som Y-E-S, det var tilfredsstillende. Ligesom en Snickers.

Tom er frickin ‘skør, hvis han mener, at mange kvinder vil kaste ned $ 54 for en læbe farvetone, men jeg må sige, jeg har lykkeligt afleveret $ 42 til Sephora Monster snarere et par gange for timeglas nr. 28 læbeolie ( Hvilket er lige så fugtgivende som dette, men tykkere, uændret såvel som stickier), så $ 54, mens grænsen skandaløst for, hvad der er meget mere eller mindre en skinnende, tonet læbeolie, virker ikke så meget meget mere af et spring. Eller, det kan bare være mig, at jeg forsøger at validere makeup matematikken i mit hoved. *trækker på skuldrene*

Jeg arkiverer Tom Ford Lip Sticks under “Fancy Methods til at berolige tørre læber.”
Rød nektar, Spiked Cherry, Hibiscus Kiss samt Bitten Berry

Hibiscus Kiss.
Nu, hvis alle Tom Fords emballage dukkede op som denne … WOW!
De er hella dyre, men det er normalt Tom Fords aftale. De tilbydes ideel nu som en del af den nye Wintertime Soleil-samling.

Jeg kan godt lide disse såvel som farverne, men FYI, jeg ville sandsynligvis bare få en … fordi de alle slags ser det samme efter et stykke tid.

Min faves magenta hibiscus kys, da jeg virkelig kan se farven, selv på mine pigmenterede læber, som følgelig ser utroligt saftigt ud.

REKLAME

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

S.s. TGIF!

Blå killing flicks, lektioner fra min kat, såvel som Chanel (fordi det er den rigtige ting at gøre)

faner: “Gør det ikke. Ikke græde. ”

Mig: * Sniffs * “Men hvad hvis dette er vores sidste billede skyde sammen?”

REKLAME

Tabs: “Så skal du sandsynligvis bære Chanel. Det er den rigtige ting at gøre. ”

Mig: “Jeg forsøger virkelig ikke at græde, men …”

Tabs: “Ingen buts, dame. Tro på alle de billeder, vi har taget sammen gennem årene. Præcis hvor mange har der været? Tusinder? Titusinder? Tro på præcis, hvor heldigt vi har – nej, præcis hvor heldigt du har været at have mig i alle disse billeder, fordi, snarere ærligt, dine poser er hella kedelige. Du er type af et varmt rod … ”

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Mig: “Åh, mand. Jeg vil savne dig så meget. ”

Tabs: “Vil du love mig noget?”

Mig: “Noget.”

Tabs: “Lov mig, du vil ikke lade sorg tage i dig. siden jeg forstår dig. Jeg forstår dig. så godt som du ikke kan lade det ske. Under enhver form for omstændigheder. ”

Mig: “Jeg kan ikke forsikre det, min kærlighed.”

Tabs: “Du bliver nødt til at være modig. Når jeg er væk, vil du komme ud af sengen om morgenen, kamme din pels, komme ud af dine pyjamas, såvel som måske lægge lidt makeup. Hver eneste dag. vigtigst af alt, jeg vil have dig til at smile. ”

Mig: “Folk vil dømme mig for at sørge for så godt meget eller så godt, for at dele så meget eller så godt, for at være underligt …”

Tabs: “Kid, jeg troede, at du var hårdere end det.”

Mig: “Tilsyneladende er jeg ikke.”

Tabs: * Suk * “Look, her er aftalen: Jeg forlader snart, så godt som jeg er ked af det, det er virkeligheden. Du bliver nødt til at fortsætte, så godt jeg vil have dig til at gøre det med som i dit hjerte. Hvis der er noget jeg har lært dig, håber jeg, det er det. udstråle kærlighed, såvel som send din glæde ud i verden. ”

Mig: “Jeg vil gøre mit bedste …”

Tabs: “Det er alt, hvad enhver form for os kan gøre. Nu vil du smile for mig? Lad os spille nogle musik, tage billeder samt nyde dagen. ”

REKLAME

Mig: “Det virker som en god ide.”

Jeg tror, ​​at denne melodi fuldstændigt fanger sin ånd / cattuditude, såvel som det er den, vi lyttede til, mens vi tog disse billeder. Nu vil det altid minde mig om ham.

Makeup Jeg bruger i disse billeder …

Chanel les beiges vand frisk tint i medium plus

Vandre skønhed nøgne illusion flydende fundament i golden tan

Chanel naturlige overflade løs pulver i gennemskinnelig 3

Bareminerals Endless Summertime Bronzer i varme

bareminerals endeløs glød highlighter i voldsomt

Mac Sheertone rødme i gingerly

Vandre Skønhed Mile High Club Mascara

ChanteCaille Mermaid Eye Matte i Bee

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil i kaos

Mac Cicero Fuld aftale med Set (Blue Eyeshadow)

Your friendly community beauty addict(s),

Karen as well as Tabs

DKNY-kombinationen perfekt bh er en dårlig- @ ss brassiere

Gør dine kvinder en tjeneste.
Transkript af mig taler til en komplet fremmed i et Nordstrom-rackmonteringsrum for et par uger siden:

Mig: “Åh, min Gud. Ohmygod ohmygod ohmygod ohmygod. Åh. MIN. GAWD! ”

Stranger i stallen ved siden af ​​mig: * Knocks høfligt på væggen * “Miss? Gør du det okay? ”

Mig: “Ja, jeg er okay. Jeg er så ked af det. Jeg undlader at huske nogle gange, at jeg er, du ved, ud i offentligheden. ”

Stranger i stallen ud for mig: “Erh … okay.”

Denne udvekslede opstod, da jeg forsøgte på DKNY-kombinationen Perfect Bra, en let polstret underwire tee shirts bh.

REKLAME

Denne udveksling opstod ligeledes snart, før jeg købte alle de tilbudte kombination, perfekte bras i min størrelse i butikken (der var to!), Samt et par timer før jeg køber tre mere på internettet på Nordstromrack.com.

Alvorligt, så godt.

Min nye foretrukne økonomiske daglige bh

Kombinationen Perfect Bra er rutinemæssigt $ 42, men det er til salg nu for $ 18,97 på “DA Rack,” som jeg kan lide at ringe til at ringe til det, samt mens et par af farverne tilbydes, er der stadig et stort antal størrelser såvel som nuancer til rådighed. Hvis du kan snag din størrelse i en farve, du kan lide, er alt, hvad jeg skal oplyse, … Gør dine boobies en tjeneste, samt få dem til denne ultimative over-the-shoulder Boulder Holder.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Rekvisitter til reklame peeps, der kom op med sætningen, “perfekt fusion”, da denne bh faktisk er en perfekt blanding af funktionalitet, i form såvel som føler.

Damte detaljer.
Det er bh nirvana!

Materialet, en blanding af nylon såvel som elastan (aka spandex), er blødere end en babyens kind, en kaninhale såvel som din foretrukne hyggelige sofa tæppe, såvel som det er arbejdet i to silkefulde glatte kopper samt en fløjlsagtig band, der krammer din torso med et blidt touch, der er så comfy, jeg undertiden undlader at huske, at jeg bruger en bh.

Det er bestemt ikke en af ​​de kløende, dårligt passende bras, der poke dig, så godt som du øjeblikkeligt grøfter det andet, du kommer i dit køretøj (vent, er jeg den eneste person, der har gjort dette?). Jeg kan måske holde denne bh hele tiden (og potentielt hele natten), hvis jeg havde brug for eller ønsket.

Åh, præcis hvordan kan jeg lide denne bh?

Lad mig tælle vejen!

Så fleksibel: Det glatte materiale gør det muligt for bh at sidde fuldstændigt under både streaming toppe såvel som monterede tees, såvel som det på en eller anden måde ser det sig mirakuløst at aldrig blive så godt mod min hud.

Ingen slip: Stropperne er noget tykkere end dine typiske brastropper (men de er stadig slanke nok til at virke lækker), såvel som de forhindrer bh i at flytte ned mine skuldre!

Fra krogen: Lås i ryggen med krogen såvel som øje er nemt at fastgøre.

Big Ups til The Cups: Jeg kan godt lide, at kopperne har høje tilstrækkelige, at der ikke er nogen boob spildt over toppen af ​​min bh, såvel som ikke underlige huller. Jeg kan også lide, at polstringet er let tilstrækkelig til at skjule Les Nips, men alligevel er det ikke så stift, at jeg har lyst til at gå rundt i byen med potholdere fastgjort til forsiden af ​​mit bryst.

Delightful details: The wonderful bow in the front as well as the bit teardrop peek of skin beneath it lend a feminine, dainty touch. Oh, as well as I likewise dig the subtle DKNY branding on the side. There’s a little logo at the base of the band, as well as it’s barely visible.

So subtle — I like it!

Seriously, it’s the very best daily bra I’ve found, as well as judging by the gobs of radiant evaluations on the Nordstrom rack site, I’m not the only one enamored with it.

REKLAME

Boobies everywhere are rejoicing!

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Estée Lauder double wear Deep Dive: double wear custom-made protection Correcting Duo

one more fabulous discover in EL’s double wear line
What is Deep Dive? I’m glad you asked! It’s a new series in which I’m examining a lot of Estée Lauder double wear products from their long-term collection. Let’s discover out what’s good! ?

Swear to gosh, dropping under-eye concealer as well as selecting things like tinted moisturizer as well as pearly eye creams instead has totally altered the game for my dark circles.

Who understood one might still look lit-from-within without having to wear layers of powder as well as other products?

REKLAME

Plus, not having to offer with creasing concealer has been SO liberating (also trimmed out about 10 minutes from my routine!), buuuuuuut…plot, satisfy twist. The lack of sleep in my life ideal now is taking a toll on my under-eye area, as well as I look a bit a lot more “tow up” than usual.

This morning, just as my inner dialogue was hitting the gas (“Should I just walk around with pantyhose over my head like an O.G. bank robber? perhaps I must stick My bit pony Band-aids under my eyes?”), I unexpectedly kept in mind the double wear custom-made protection Correcting Duo.

I’ve been utilizing it off as well as on all summer, as well as today was a tip of what it can do.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Estée Lauder double wear custom-made protection Correcting Duo ($32)

“No-Sleep Karen” is all about this two-tone skin-perfecting duo, which is available in a lot of different colors, and, depending upon what shade you go for, you can utilize it to spot-correct dark circles, spots, redness as well as dullness. Technically, it’s meant to be utilized before concealer as well as foundation, however I utilize it in Tangerine all by itself for dark circles without anything else on top. (For reference, I’m a Honey Bronze in double wear foundation as well as an NC42 in MAC.)

My double wear shade is Honey Bronze, BTW.

“Correct, conceal, transform. Skin-perfecting duo assists custom-correct dark circles, spots, redness, dullness as well as more. Each duo has two levels of coverage. On one end, a light, luminous wears-all-day formula with clean applicator to sweep across larger areas. On the other, a full-coverage hydrating concentrate with sponge idea to cover targeted areas for as much as 24 hours. assists blur the look of flaws for a flawless, even skintone. produces a perfect base for concealer and/or foundation. For finest results, apply before concealer and/or foundation. carefully tap on with applicator as well as lightly blend with fingertip or a brush.”

— esteelauder.com

There’s a satiny peach shade on one end as well as a darker satiny peach on the other, as well as both are warm sufficient to cancel out purple or blue areas (totally key). Neither one is as well undoubtedly orange, either (also absolutely key), so you won’t look like you’ve got two web traffic cones under your eyes.

Both peachy shades are likewise opaque sufficient to do some severe brightening, as well as they do it without settling into fine lines. finest of all, when the color corrector dries, it does not move! I don’t even requirement to set it with a powder. It stays PUT.

Tangerine in action

ingredienser
Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Methyl Trimethicone, Dimethicone Silylate, Butylene Glycol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Phenyl Trimethicone, Ppg-12/Smdi Copolymer, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Peg-10 Dimethicone, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Polysilicone-11, Lecithin, Caprylyl Glycol, Zinc Stearate, Disteardimonium Hectorite, Laureth-7, Caffeine, Triethyl Citrate, Methicone, Sodium Hyaluronate, Silica, Alumina, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77499), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Blue 1 Lake (Ci 42090), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510), Chromium Hydroxide eco-friendly (Ci 77289), Ferric Ammonium Ferrocyanide (Ci 77510), Carmine (Ci 75470), Ultramarines (Ci 77007), Chromium Oxide eco-friendlies (Ci 77288)] Rds product Name: double wear Correct/Cncl Tint De Division: El (Estée Lauder) Ingredients: Water\Aqua\Eau , Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polydecene, Butylene Glycol, Nylon-12, Sodium Chloride, Dimethicone, Peg-10 Dimethicone, Bis-Peg/Ppg-14/14 Dimethicone, Hexylene Glycol, Diglycerin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Polysilicone-11, Alumina, Silica, Laureth-7, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77499), Ferric Ammonium FerrocyAnide (CI 77510), Ultramariner (CI 77007), Ferric Ferrocyanid (CI 77510), Blue 1 Lake (CI 42090), Gul 5 Lake (CI 19140), Chromoxid Eco-Vennies (CI 77288), Bismuth Oxychloride (CI 77163 ), Carmine (CI 75470), Chromy Hydroxide Eco-Friendly (CI 77289)]

REKLAME

Der er nogle praktiske billeder samt placeringsdiagrammer på hjemmesiden. Med Mandarine, jeg bare dab lidt af begge nuancer under mine øjne såvel som blande dem ind med en finger, fordi det er enkleste for mig (og det virker).

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Søndage med faner katten, makeup og appel blog maskot, vol. 568

Mange mennesker ved ikke, hvor vigtige katte var til rumløbet. De kalder det den sidste grænse, men “Feline Frontier” er meget mere præcis.

Faktisk var nogle af de største astronauter i historien katte.

REKLAME

Ligesom faner. Han var den første amerikaner til at bane jorden iført en fjer boa, og det var blot en af ​​hans masser af astronomiske feline mode firsts.

Han skabte også uniformerne for CASA, CAT Aeronautics and Space Administration, og startede agenturets Toddler Outreach-program til at dyrke den næste generation af kattedamer og katte mænd.

NASA var omkring 20 år bag CASA i at udforske solsystemet. Selvfølgelig dækkede regeringen det op, men i 2012, da nysgerrigheden Rover ankom til Mars, var Cat Astronauts fra Casa allerede der.

De havde endda en kat café.

REKLAME

Tabs var sådan en betydelig fan af rummet og rumprogrammet, fordi det løb i sin familie. Dette blev holdt fra historiebøgerne, men hans store, store, store, fantastisk grandcat var den yngste kat til at lave en spacewalk. ???

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Søndage med faner katten, makeup og charme blog maskot, vol. 577

Annonce

Fik en besked fra faner i dag gennem Rainbow Bridge:

Disse amatører. De forstår ikke niveauet af dedikation og engagement, man har brug for et sandt arbejde i Halloween kostume kunst. Tag for eksempel det år, jeg klædte sig som dronningen af hjerter / dronning af alt.

Jeg så så mange kongelige biografier, der falder, og jeg levede faktisk i karakter som en kongelig for, ikke en, ikke to, men tre uger.

Ærligt, jeg tror ikke, at min assistent troede, at jeg opførte sig nogen anderledes end normalt, men jeg troede, jeg begik på karakteren.

Halloween, som du kan se, var min yndlingsferie, og selvfølgelig dominerer jeg også Halloween scene her op.

Din venlige kvarter Charm Addict,

REKLAME

Karen.

En bærbar, farverig drugstore makeup look: navy liner og vipper med orange kinder og læber

al den makeup jeg har på i dag er fra apoteket.
Totes på et budget skønhedskæde lige nu, og alt i denne flåde og orange look er apotek.

Budget skønhed på sit bedste
Jeg har været langsomt men sikkert minedrift min makeup samling i det seneste og genopdage gamle elsker. Også at finde nye faves …

REKLAME

Budget Brow Wow.

Sag i punkt: Maybelline’s pande blyant. Det er den i ferskenemballage med den vinklede applikator, og det er lige så godt som den $$$ Anastasia pande blyanter på Sephora IMO. Det har den perfekte mængde pigment – nok, men ikke så meget, at det får dig til at se ud som om du plotter en persons død. Plus, det springer ikke! Det forbliver gennem lange løb, planker og burpie push-ups (så sjovt … ikke). Du finder det i fire nuancer for $ 5,99 hver – blondine, blød brun, dybbrun og mellembrun. Jeg bærer den dybe brune en. Det er en smuk ashy brun med et antydning af gråt.

ACE af budgetbase

Taler om overkommelige, kan vi tale om denne base combo i et sekund? – Neutrogena Hydro Tint Plus Maybelline’s Age Rewind Concealer svarer til magi?

Jeg har været fan af begge produkter i et stykke tid, men jeg forstod aldrig, at de kunne være sådan en stor budgetvenlig combo for no-makeup makeup.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Hydro Tint Ever-So-Light Evens Everything, mens du holder din hud ser naturligt ud, og så falder jeg og blander en lille maybellinalder tilbagespoling, hvor jeg vil have lidt mere dækning (som på hyperpigmenteringen på mine kinder og mørke områder under mine øjne) .

Slutresultatet ser naturligt ud og endda (og ser ikke tykt ud). De to produkter lag perfekt.

Langvarig liner for under ti bucks

Jeg har også for nylig opdaget nogle nye ting, der helt fortjener spotlight, herunder disse coverigrl twist-up eyeliners, som er tilgængelige i seks $ 7,99 nuancer (og i øjeblikket på BOGO for 50% på Ulta!).

Se, hvordan de blå gnistre? Så pæn! BTW, jeg har på den lange live læbestift tee i Papaya fra min butik.

Lørdag Surfing, 15. februar, 2020

Hvad sker der, Caturday?
Godmorgen, min søde! glædelig lørdag. ?

Crazy Feline Woman Moment: Er ikke disse de sødeste CCL sokker? De er en Valentinsdag gave fra El Hub, såvel som jeg skal sige, når han får det rigtigt, han * virkelig * får det rigtigt.

REKLAME

Jeg er helt sikker på faner kort dateret kitty design på disse sokker …

Så lad ikke grine, men jeg er på vej til at målrette mod et par, da jeg er i humør til en bleg pastel pink polsk, så jeg tror enten bunker op eller afgrøde såvel som rulle fra Essie Expressie linjen vil gøre tricket.

Jeg kan være lidt besat. ?

Mens jeg overvejer den livlige skiftende natur af hurtigtørrende neglelak, kan du indhente din læsning for ugen.

Har du nogensinde lyst til, at du måske springer ud af sengen med al din aftale med maling allerede på plads? Her er hvad du har krav til at forstå om langsigtet (og semi-permanent) makeup.

Det ser ud som om mærkerne er, når det igen igen skifter deres reklamefokus til makeup-kunstnere, snarere end sociale netværk influencer.

Skønhedskemiker Alyssa-området har for nylig åbnet en non-profit i Detroit, MySpace Beauty Lab, hvor unge kan tjekke ud såvel som producere makeup med stamme. Jeg ville have ønsket det som barn!

BeautyCounter (som tilbydes med et multi-level reklameprogram) har til formål at være det allerførste skønhedsmærke at have fysisk revideret hver eneste af deres glimmerminer for at sikre en fuldstændig sporbar forsyningskæde inden udgangen af ​​2020.

“Ambergris er, godt … ingen virkelig ved, men det kommer enten ud af den bageste ende af hval, eller det er regurgitated. Men det er ikke anvendeligt, når det allerførste kommer ud af hvalen. Det skal flyde rundt på havet i et par år, såvel som da bliver det kastet op på stranden, før du kan udnytte det. ” <---- Dette er fra en parfumers håndtag den seneste bølge af vagina-inspirerede dufte lavet af stjerner (SIDE BEMÆRK: Har jeg virkelig bare komponere den sætning ??). En matchmaker bryder præcis ned, hvordan man kan lide den allerbedste version af dig selv, når du er på en dato. HVOR ONDT! En 4-årig fransk bulldog blev stjålet ud af en bugtområde salon af en fyr, der angiveligt lagde ham væk med mango. Denne salon i Indiana tilbyder sensory-venlige haircuts til børn ved at spille musik på lavt såvel som uddeling af legetøj, så unge kan føle sig rolige såvel som fri for stress, mens de får en trim. Katte i Kina bruger aftale med masker midt i coronavirus krisen. Ah, det evige spørgsmål ... gør din feline virkelig ikke dig? For mine skønhedskammerater på Oahu er der en ny Feline Cafe i Kaimuki kaldet POPOKI såvel som te. (SIDE BEMÆRK: Dette fællesskab er El Hubs gamle Stomping-grunde!). Connors fjerde (!) Fødselsdag kommer op i marts, hvilket betyder, at jeg sandsynligvis vil græde tårer af nostalgi, da jeg ser på dette ... Velkommen til lydsporet af min pre-teen samt teenageår (jeg spillede en stor chopin på klaveret). Den melodi, jeg har lyttet til allerførste ting om morgenen REKLAME Åh, såvel som lad mig forstå, hvad du tror på den sidste video (Sigrid Song). Jeg får Adele Vibes fra det. Din venlige Community Beauty Addict, Karen.