Archives April 2023

Pæne og nye til mig: nars mekong shimmer eyeshadow

pæne og nye til mig

I modsætning til min Usung Heroes-serie, som har permanente samlingsprodukter, jeg har kendt og elsket lang tid, viser den pæne og nye til mig-serien permanente samlingsprodukter, der gled under min radar i et stykke tid, men så opdagede jeg dem! – Og nu tror jeg, at de er pæne og nye for mig.

Nars Mekong har gjort mig smil! og rim!

Det var et rim, ikke? (Mekong gør …?)

REKLAME

Det har en mørk brun espresso matte base med Golden Micro Glitter, og det er take-your-breath-away gawgeous med varme rødbrune og ryste brune på øjnene og røde, burgundier og blommer på læberne.

Jeg har for nylig opdaget det, hvilket tyder på, at jeg endelig gav det et forsøg, og jeg har lyst til sådan en goofball til at vente så længe. Giv det en farveprøve, hvis du kan inden udgangen af ​​vinteren, men jeg advarer dig – brace dig selv. Det er en total knockout.

Nars mekong shimmer øjenskygge
Jeg har brugt det til røgfyldte øjne, og også som en liner, og når jeg bruger det til røgfyldte øjne, pakker jeg det på mine låg med en flad øjenskygge børste, og derefter blander kanterne ud, tegner bare en smidgen op i Crease, før de inkorporerer et par matte overgangsfarver.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Derefter, for at kompensere for tyngden på topområdet, linje og smugger en lilla eller varm rødbrun blyantforing, normalt Mac Prunella eller Mac Teddy, som begge tror, ​​virkelig supplerer Mekong godt, langs min nedre lash line.

Iført nars Mekong på mine låg i et røgfyldt øje udseende med Mac Prunella langs mine lavere lash linjer …

Som en liner, åh! – så smuk. For det første vil jeg vådte min børstehoved for at incitivere Mekongs gyldne glitter og få skyggen til at se næsten blank (jeg har altid ønsket at bruge “incitivt” i en sætning, lol!), Dyp det i panden, og forsigtigt klappede du forsigtigt børste på et væv et par gange for at aflæse noget af overskydende vand. Så vil jeg linke mine øvre lash linjer og straks gispe. Åh!

Det er et blankt udseende, men ikke alt for glitrende, så jeg har lyst til, at det stadig er korrekt for regelmæssigt dagens slid.

REKLAME

For gals og folk, der spiller på #teamneutrals med mig, skal denne en nars-have-har. Du kan finde det nu på Nars-tællere, butikker og online for $ 25 for en enkelt øjenskygge med en kompakt og spejl, eller $ 18 for en påfyldning som den her vist her.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Fed læber eller nøgne læber?

Stærke læber? nøgne læber? Beslutninger, beslutninger!
Hvilken kan du lide at bære mere: nøgne læber eller stærke læber? Pige, du forstår mig. Jeg har lyst til en one-trick pony, da alt jeg gør er at bære nøgne læber, men jeg forsøger at gøre Karen 2.0 samt bære mere stærke læbe farver.

Så jeg vil sige “Bold læber 4 liv” lige nu. Denne skygge, forresten, at jeg har på, den stærke læbe til højre, fordi jeg forstår, at du vil spørge mig – – er kroppens butik Sydney Amaryllis Matte Lip Liquid.

REKLAME

Det er det, jeg har på dig. Det er en varm rød, såvel som det er fantastisk. såvel som nøgen er fra den såvel behandlet med funfetti sæt. Det er en lipgloss – en ekstremt varm nøgen, såvel som super ren. Det er rart, hvis du bare vil have en smule sum’n sum’n.

Hvad med dig? nøgne læber eller fed?

Din venlige Community Beauty Addict,

REKLAME

Karen.

S.s. Tgiffffffffff !!! Hvad en uge i alderen.

P.p.s. Happy Professionals Day !!!!

Makeup and beauty blog Monday Poll, Vol. 349

The makeup and beauty blog Monday Poll for December 1, 2014
Du kan måske undre dig, “så hvad i tarnation er denne mandag poll ting alligevel!?”

Nå, det er ikke ligefrem en afstemning. It’s more of a constantly evolving (devolving?), somewhat random list of questions I’ve been putting out to readers every Monday morning for the past seven years. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always enjoyed reading your answers in the comments, and I hope you enjoy reading mine.

What’s one keepsake you absolutely treasure?
I have this groovy dress that my mom used to wear back in the ’70s. It’s an a-line mini in a beige lace material with an oversized ’70s-style collar, pearl buttons and sheer sleeves.

She gave it to me when I was in high school, and I’ve kept it with me all these years, through 10+ moves.

I’m not normally very sentimental about my clothes, like it’s easy for me to say goodbye to clothes and pass them along to others to love, but I love this dress. My mom designed it for herself and took the design to a seamstress to have it made when she still lived in the Philippines.

I can see her now, my mom, a newly married young woman in the ’70s, tooling about town in her groovy mini dress. maybe in some wedge heels!

Who’s the most generous person you know?
El Hub. That man would give you the shirt off his back, even if it meant he would freeze to death.

We’re having PB&J sandwiches for lunch! What kind of jelly would you like?
Raspberry for me! — or strawberry, if we’re out of raspberry, and if we don’t have either one, marmalade will do.

Just please, no grape jelly. I’m NOT feelin’ that with my PB&J.

Which would you rather do — spend an afternoon putting together a complicated piece of Ikea furniture with 500 screws, or spend an afternoon cleaning out boxes in a dirty, dusty garage filled with cobwebs, spiders and lizards?
Uh…both sound pretty miserable to me, but I guess cleaning out the garage? It would be dirtier, yes, but less mentally taxing.

Something you feel passionate about?
Writing about makeup (obvs), and talking about it, and wearing it, and shopping for it, and taking pictures of it. After almost eight years of talking about makeup on a daily basis, I still enjoy it.

I’m also passionate about adopting strays and shelter animals. Every one of the animals I’ve been lucky enough to assist over the years has been a former stray.

There are so many terrific cats and dogs out there waiting to be loved!

REKLAME

Din tur. Bare kopi og indsæt følgende spørgsmål i en kommentar med dine svar. Jeg glæder mig til at læse dem!

1. What’s one keepsake you absolutely treasure?
2. Who’s the most generous person you know?
3. We’re having PB&J sandwiches for lunch. What kind of jelly would you like?
4. Which would you rather do — spend an afternoon putting together a piece of complicated Ikea furniture with 500 screws, or spend an afternoon cleaning out boxes in a dirty, dusty garage filled with cobwebs, spiders and lizards?
5. Something you’re passionate about?

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

December…

JEG VED! It’s like it silently moonwalked into the room when I was looking the other way.

Have you put your tree up yet? I did go to Target last weekend and got some new ornaments, stockings and lights, but no tree yet. Hopefully, tonight or tomorrow. That’s what we’ve been talking about.

The new Christmas tree balls I got are allegedly shatter-resistant, but we’ll see about that… Tabs is the ultimate sturdiness test.

He always swats at the ornaments and also loves to drink water from the tree stand, even though he knows it’s strictly forbidden.

Cats…

REKLAME

Have a good one today, whatever you’re up to. try to stay warm out there!

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Søndag med faner katten, makeup og skønhed blog maskot, vol. 428

Nogle gange ved du, når jeg ser min tabby, og jeg ser, at hans øjne er lidt overskydere end de engang var, eller jeg bemærker, at han har sovet ovenpå hele eftermiddagen, eller han griner lidt når Jeg henter ham op og giver ham et kram, det forekommer for mig, at naturen er grusom.

Fordi med så meget som vi elsker vores kæledyr, og med hvor rent og ubetinget de elsker os tilbage, virker det som et grusomt twist af skæbnen, ikke? – at de ikke lever så længe vi gør?

REKLAME

Tabs kommer deroppe i år. Vi tror, ​​han er mellem 11-12 nu. Han er stadig en verdensberømt kitty supermodel, men tegn på aldring har dukket op. Det syntes at være pludselig en dag, hans øjne ikke var så lyse som de plejede at være, og han begyndte at nappe (og slå ned mere Kitty modelleringsjobs) mere end han plejede.

Han spiller stadig som en chef, selvfølgelig og har sine spunky killing øjeblikke, men de sker ikke så meget som de plejede at.

Jeg bemærker nu, når jeg tror, ​​at han har en rigtig god dag, og han har fået dem meget på det seneste.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg tror, ​​det er på grund af et par ting (men jeg er ikke sikker). For det første har vi lavet flere høje intensitetsspil sessioner sammen. Han har også fået en dåse af våd mad, med noget vand tilsat til ekstra sovs, hver eneste nat i et par måneder.

Jeg mener, vi har altid spillet sammen. En masse. Og han har altid fået våd mad, men de plejede at være mere i spurts. Nogle dage ville vi spille en hel time, men så ikke spille så meget den næste dag. Og med sin våde mad, nogle dage han havde få to dåser af de gode ting (hans yndlings våd mad er Ziwipeak Venison & Fish, men det er importeret og dyr), men så måske kun en dåse af Sheba Tyrkiet Pâté den næste dag. Og han er generelt altid suppleret sin kost hele dagen med crunchies.

Nu bemærker jeg dog, at han i det væsentlige venter hele dagen lang uden at fylde på sin tørre mad, bare spar op på sin appetit til sin sovs middag, og om det er det eller de ekstra legesessioner eller ferieånden eller noget andet , han synes mere som hans yngre killing selv.

Dybest set har han en rigtig god december. Han springer mere, spiller mere, rengør mere, meowing mere, og hans pels synes også mere luksuriøst.

REKLAME

Jeg håber, at han har en dejlig jul, fordi han er en vidunderlig kat.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Søndag med faner katten, makeup samt charme blog maskot, vol. 383

Kære Dagbog,

Jeg ønskede at starte denne søndag indgang med nogle tankevækkende, opløftende ord …

REKLAME

Men jeg er crabby! – Ligesom, virkelig crabby, såvel som om jeg ikke kan fortælle dig, dagbog, hvem der ellers er der? Ingen andre forstår mig som du gør.

Dybest set er jeg vant til at have hidtil usete, døgnet rundt og få adgang til til min vigtigste kæledyrsassistent, idet hun typisk lader mig klatre rundt om hende, sætte min røv i hendes ansigt, samt draper mig selv omkring hendes underarm Hun skriver, men sådan har ikke været situationen på det seneste.

Ligesom i går var alt, hvad jeg ønskede at gøre, aborre mig selv på toppen af ​​hende, mens hun skrev på business tastaturet, men hun forlod kontoret tidligt.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Kan du tro det? Ikke arbejder på en lørdag ?? Nerve af nogle katte såvel som folk … hun smilede på mig såvel som breezily gik ud af hoveddøren og sagde: “Jeg har et spædbarnsbruser i dag! Se dig senere, faner! ”

Ja, jeg har intet koncept, hvad der handlede om …

Alt jeg forstår er, at jeg har været i dystre krav til lurvies såvel som rensende handling, såvel som hvis jeg ikke får noget snart, vil jeg sparke kitty kuld ud af kuldkassen.

Det minder mig – Valentinsdag er bedst rundt om hjørnet, så godt jeg stadig skal opdage en dato. Jeg har en række udsigter lined up, som chiffon. Hun er den smukke langehårede persiske, jeg tilfredsstiller på dyrlægen i sidste uge, men det afhænger virkelig af hendes tidsplan. Hun udtalte, at hun måske må være nødt til at vinde sin pels den nat eller få noget tandlægearbejde udført.

Jeg dunno … Jeg vil finde ud af noget. Jeg er trods alt tabs. Hvornår har jeg nogensinde ikke haft en dato på Valentinsdag? Den, som den heldige kvinde er, vil hun få en kasse med mine nye sovsfyldte catnip-klynger, som vi fremstiller på min håndværksmæssige feline behandler fabrik på Kauai.

Ja, mit forskningsundersøgelse hold såvel som jeg besluttede catnip-klynger som et fremvoksende marked i det håndværksmæssige catnip-felt, som jeg pionerede forresten, såvel som du kan citere mig på det.

REKLAME

Ok, dagbog, jeg er meget bedre at opdage min assistent såvel som hvile min omkreds på hendes bedste skulder, så jeg vil tale med dig snart.

Farvel for nu,

Tabs.

How to choose the ideal Becca Shimmering Skin Perfector formula to Be a glowing Goddess This summer

The Becca Shimmering Skin Perfectors come in liquid, cream, and powder form!
My nightly routine consists of getting into some comfy jammies, snuggling my young boys in bed and, as soon as they fall asleep, that’s my YouTube time. From the time I discovered YouTube charm videos in college all those years ago, I can’t sleep until I view the newest videos from my favorite charm gurus.

And a lot of the time when they’re talking about highlighters, Becca’s in the conversation! now after finally using them, I see what all the fuss is about.

REKLAME

Opal is my favorite Becca Shimmering Skin Perfector shade. It’s the ideal champagne, and I think it looks stunning on everyone. They’ve got some other shades as well that are much more cool toned, and some that are much more golden, so there’s something for every skin tone out there.They also come in three formulas — liquid (the O.G. Skin Perfector), Poured (which is a cream), and pressed (which is a powder).

Becca Shimmering Skin Perfector liquid in Opal ($41 for 1.7 oz.)

Becca Shimmering Skin Perfector liquid in Opal
Look at that outstanding glow!
I love how versatile the liquid version is. There are at least three different ways you can use it, like you can use it as a primer and apply it all over your face before your foundation for a really subtle lit-from-within glow.

Probably my favorite way to use it is to mix it in with my foundation. I just put my foundation on the back of my hand and mix in about half a pump, and it makes your foundation gorgeously dewy! Be warned, though — it’s suuuuper glowy, and if you’re already oily, it may be a little too much for your skin.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

The last way I like to use it is as my highlighter. After my makeup is all done, I tap just a little bit on the top of my cheekbones and blend it out with my beautyblender.

But I typically only use it that way on lighter makeup days, because I don’t like to put liquids on top of powder. It can kind of chunk up, so I only use it when I haven’t set my makeup with a powder.

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Crème in Opal ($38 for 0.17 oz.)

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Crème in Opal

Such a soft, smooth cream!
I love the look of the Poured Crème formula. because it’s a cream, it seems to sink into the skin a little better than a powder would. The texture of the poured version is so creamy and easy to work with that it takes practically no effort to blend it in.

It’s practically like a cream-to-powder formula so, as it dries down, it’s not sticky whatsoever and feels very soft.

If I’m going for an intense highlight, which, let’s be honest, is many days, I’ll put the poured version on first, then set it with the pressed powder. If you really want to glow, that’s the way to go.

Becca Shimmering Skin Perfector pressed in Opal ($38 for 0.28 oz.)

Becca Shimmering Skin Perfector pressed in Opal
The many finely milled highlighter…ever!

REKLAME

The pressed Shimmering Skin Perfectors have some of the softest powders I’ve ever dipped my fingers into. It seriously practically feels like a cream. You barely have to tap your brush into the powder and dust it over your cheekbones for an outstanding highlight. As you can see in the swatch, there’s no glitter in here at all. It’s just pure glow.

I used the champagne Pop pressed Shimmering Skin Perfector in a Strobing Tutorial over on Jen Leigh Beauty. If you’re into strobing, you need these products!

I used the cream and set it with the powder to get this beautiful glow!
If you’ve ever used a chunky, glittery highlighter that made you look like a greasy, hot mess, I feel your pain. Luckily, with any of these three Shimmering Skin Perfector formulas, you’ll look like a glowing goddess. What better time than summer to smack one — or all three! — of these all over your face!?

Giv din sommerbronzer en efterår / vinteropgave som en crease farve

bronzer !!!
Sidste uge var vores allerførste store storm af sæsonen, så jeg modvilligt gav min vinter sæson gear top fakturering – min vintersæson støvler, sweatere, mine vinter sæson frakker og ja, min vintersæson bronzere.

Yup, jeg har vintersæson bronzere, da jeg selv om jeg har min naturlige solbrun, min hudfarve stadig modifikationer med årstiderne. Når jeg ikke får så meget sol i efteråret såvel som vinter, får jeg lidt lettere, såvel som det kommer til, hvor mine sommers bronzere ser ud til at ud såvel som mørk – som jeg konturerede dog ikke gider ikke til blanding.

REKLAME

Så jeg sætter dem typisk til side for sæsonen, når der sker noget som en stor storm, såvel som det minder mig om, at sommeren er langt væk, men i år holder jeg dem ud, da jeg vil bruge dem som øjenskygger.

Du har sandsynligvis set nogen, gør dette før – udnytte en bronzer som øjenskygge. Jeg har bestemt set det på YouTube et par gange, men det kan være en anden metode til at se på det, hvis du bruger forskellige bronzere i forskellige årstider.

En SUMMERTIME Bronzer kan være en fantastisk skift farve, fordi … du forstår allerede, at det er en brun, der fungerer godt for din hud. Sikker på, det kan være lidt så godt mørkt for dine kinder midt om vinteren, men det gør det til en endnu meget bedre crease farve til at bære med mørkere vintersæson samt efterår øjenskygger. Da det ikke dækker et stort område, vil det ikke se jarring ud.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Den sidste nedtælling…

Mand, jeg tjekket ud så mange nedtællingsartikler i sidste måned om præcis, hvordan man forbereder sig på Thanksgiving, samt alle de ting, du burde udføre i uge fire, ugen tre, uge ​​to såvel som uge en, men ingen af ​​det var virkelig skete . Jeg scrambler stadig i sidste øjeblik.

Jeg forstår, at dette er alle ubetydelige ting i den højere plan af ting, men min spiseplads bord har en computer på den, såvel som rummet er som en skov af fotograferingsture. Der er næppe nogen form for mad i hjemmet (jeg drikker kaffe med bare lidt sukker i det, da jeg løb tør for mælk), såvel som mine gæster opstår i morgen.

* Big Sigh *

På et tidspunkt i dag vil jeg kræves for at få mindst et par dagligvarer, såvel som jeg også vil gå til Marshall for at få en serveringsplade …

Jeg forstår ikke engang, hvordan jeg lavede det så langt uden en serveringsfad. Dette er den præcise nøjagtig samme følelse, jeg havde, da jeg indså, at jeg ikke havde en kartoffelskræller.

Åh ja, såvel som jeg også krav om at rengøre badeværelset.

Yay! SJOVT!

REKLAME

Chancerne er, at du er meget mere organiseret, end jeg er såvel som har alle dine ting sammen, ikke? Ligesom dine måltider prepped såvel som dit hjem rent? Hvis du har nogen form for visdom at dele med hensyn til at få en stor rengøring udført i ekstremt lidt tid, så lad mig det vide. Jeg krav hjælper.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Kevyn Aucoin neo-indstilling pulver er temmelig darned innovativt!

Kevyn Aucoin neo-indstillingspulver ($ 58)
Ooh! Sparkly. ? og tør jeg sige det, borderline enhjørning?

Dette nye pulver af Kevyn Aucoin ligner en highlighter, ikke?

REKLAME

Nix! Det forventes at være et ansigtsindstillingspulver, men det har en gradient af forskellige finish.

Jeg ved! slags skør.

På venstre side af panden, hvor bogstavet “K” er, er finishen meget mere mat, men det bliver gradvist pearly, når du flytter rigtigt. Tanken er, at du kan vælge din pulver finish gift. Matte eller dewy, eller hvor som helst imellem, er det op til dig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Sparkly!
Det er ret darned innovativt! – Hvilket er noget, jeg næppe nogensinde har at sige mere om charmeprodukter. Jeg mener, lad os blive virkelige – mange ting bliver genbrugt fra sæson til sæson, men denne ide virker temmelig frisk for et ansigt pulver.

Det føles også fab. Jeg har aldrig slidt et Kevyn Aucoin ansigtspulver før, men det føles som himlen i en pande, eller hvad jeg synes om det burde have lyst til at tage en kattehavs på fluffy skyer i himlen. Det er praktisk talt cremet blødt, og jeg ville virkelig blive forelsket i det bare for det.

Desværre … det handler ikke godt på min hud.

Drat.

Først og fremmest er den matte side ikke meget mat, i det mindste ikke i mit øje, og shimmery-siden er en meget skinnende overspray med et lidt mindre skinnende pulver nedenunder.

Lidt underligt.

På den matte side ser jeg stadig masser af Golden Pink Pearl, og det intensiverer som du flytter mod den skinnende bedste side af panden. Jeg dunno … det ser bare ikke naturligt overhovedet på mit ansigt.

Jeg tænkte på, at jeg måske kunne bære det som en gylden lyserød highlighter, men selv da virker det ikke godt for mig, fordi pulveret har hvide undertoner, der ikke kommer sammen med min solbrænding.

Hvis du er en lettere lass, kan du tjekke det ud. Det kunne bare være, at jeg ikke er målgruppen.

REKLAME

Det er tilgængeligt nu på Sephora, Spacenk og online, hvis du er nysgerrig.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

Urban Decay autumn 2016: Glitter, Sparkle, radiate as well as an legendary Full-Coverage Matte foundation

Oh, my gawd! It’s so simple to get sucked into the glittery, shimmery, shiny vortex that is the metropolitan Decay autumn 2016 collection.

My eyes turned into emoji hearts ? the very first time I opened the Moondust Eyeshadow combination ($49), however to my surprise the thing that made me go “WHHHAAAAA!” the loudest was the All Nighter liquid foundation ($40).

REKLAME

Three shades of metropolitan Decay All Nighter liquid foundation for comparison
I’m not a full-coverage matte gal right now. right now I’m more into dewy completes as well as light-to-medium coverage. So I’m fine with my freckles peeking through, however this new foundation might convert me to team Full-Coverage Matte.

Like, seriously, I utilized half a pump of shade 7.0, which quite much a dead ringer for my MAC NC42 skin tone — half a pump, dude! — as well as I put it on with my fingers, thinking, “Whatever, let’s just see where this goes.”

Somehow, that little amount quite much covers my entire face. My skin looks even toned, as well as my pores look smaller, however the surface still looks natural, as well as not heavy or masky, which is a regular problems I have with a great deal of the full-coverage matte foundations available (ugh).

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

If there’s anything in this release worthy of grabby hands, I believe it’s metropolitan Decay All night liquid Foundation.

The metropolitan Decay Razor Sharp Water-Resistant Longwear liquid Eyeliners ($22 each)
I mean, there’s likewise some other great stuff in the collection, like a new line of liquid eyeliners called the Razor Sharp Water-Resistant Longwear liquid Eyeliners ($22 each).

They have a clean applicator, which usually spells “wonky-@ss line” for me, however not with these, even when I quickly sloosh a little amount of Snakebite (the metallic coppery bronze) on my upper lash lines. The clean is really extremely smooth as well as simple to use!

11 of the 20 metropolitan Decay Razor Sharp Water-Resistant Longwear liquid Eyeliners

My lines end up nice as well as crisp. Oh, as well as the liquid formula? SO pigmented, as well as super shiny, too. plus it dries quickly, so you don’t have to sit there twiddling your thumbs with your eyes closed for days to prevent the liner from transferring from your lash line up into your crease (story of my life).

Urban Decay Moondust combination ($49)
There’s likewise a new Moondust Eyeshadow combination in the collection! It has eight new shades.

My like for the Moondusts already ran deep, however this made me even more enamored with them. They’re lovely if you like the look of glistening, almost glossy eyes. All you have to do is dip a finger into a pan, pat it on your lids, as well as you’ve gone from librarian to rock ‘n’ roll in less than 2.5 seconds.

Moondust Eyeshadow combination swatches (top row)
Moondust Eyeshadow combination swatches (bottom row)
The collection likewise includes a dark black Perversion Water-Proof Fine-Point Eye Pen ($20), as well as I like the super skinny point…but I’m going to most likely requirement more alone time with this liquid liner to see if we can be friends, since I’ve had some trubs getting a crisp edge with it.

Urban Decay Perversion Water-Proof Fine-Point Eye Pen
Lastly, the introduce includes a line of $28 color-correcting concealers called the naked Skin color Correcting Fluids.

So far, I’ve popped the peach under my eyes to test them, as well as uh…I didn’t truly see a huge difference. I still looked quite tired.

4 of the 5 metropolitan Decay naked Skin Concealers
Then again, Connor woke me up at 5:30 that day, so perhaps I just needed more industrial stamina color-correcting, haha!

I do like the creamy consistency of the corrector, though. It feels just like metropolitan Decay’s naked Concealer.

I plan to spend more high quality time with these poor boys as well as utilize them in looks this week, however so far, I’m truly feelin’ the foundation (OMG!!), the Moondust Eye combination as well as the liquid Eyeliners.

As for release dates, the Moondust combination is offered now online, as are the naked Skin color Correctors (sephora.com).

I’m not sure on the release dates of the All Nighter liquid Foundation, the Razor Sharp liquid Eyeliners as well as the Perversion Eye Pen, however I believe it’s risk-free to presume they’ll be on the internet as well as on counters snart.

REKLAME

Holla at me if anything right here catches your eye, will ya?

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Få fejlfri hud fra en vægtløs formel med nyt Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Concealer

Urban Decay Naked Skin Weightless Komplet dækning Concealers fra venstre i medium lys Neutral, Medium Neutral og Medium Dark Varm
Så en dag sidste weekend, da jeg bar Urban Decay’s nye nøgne hud vægtløse komplette dækning concealer ($ 28, kom i forår til permanent linje), kom jeg ind i en stor tiff med mine forældre, og der var masser af grædende involveret.

(Lang historie, men det var en misforståelse, og alt er fint nu.)

REKLAME

Da El Hub og jeg kom hjem senere den aften, gik jeg for at vaske mit ansigt og så, at concealer jeg havde været iført, var stadig intakt … 10 timer senere!

Bevilget, det kiggede ikke perfekt, især omkring mine fine linjer, men i betragtning af skovene ville jeg græd et par timer tidligere, det så godt godt ud.

Før urban forfaldne nøgne hud vægtløs komplet dækning concealer …

Først skudt: Ja, jeg ved, jeg ser træt ud …
Og efter urban forfaldne nøgne hud vægtløs komplet dækning concealer …

Og efter: iført medium mørkt varmt under mine øjne

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Og til sammenligning, her er min nuværende concealer combo crush: nars ren strålende med ysl touche éclat og mac mineralize skinfinish pulver …

Iført min nuværende concealer combo: nars ren strålende, ysl touche eclat og mac mineralize skinfinish pulver (det tager en landsby!)
Med concealers, vil jeg typisk objektivt for noget fuld dækning med en letvægts følelse og en naturlig tekstur, og det er præcis det, jeg får fra et par små dråber af denne creme concealer.

Jeg bruger kun 3-4 små prikker under hvert øje, så buff det ud med en konisk blandingsbørste. Det dækker fuldstændigt de lilla områder omkring mine indre hjørner, sans den tunge tekstur, der typisk ledsager fulddækningskoncealers, samtidig med at min hud ser ud som hud.

REKLAME

Ja, jeg graver virkelig disse ting! Det producerer lignende resultater til min nuværende yndlingsconder, som faktisk er en combo af nars ren strålende concealer blandet med YSL Touche éclat, alle toppede med Mac mineralize SkinFinish Powder.

Urban Decay Naked Skin Vægtløs Komplet Dækning Concealer

Bundet til den permanente linje og ankommer med det nye Urban Decay Spring 2015 samling i otte $ 28 nuancer (0,16-oz. Rør) – retfærdige neutral, lys varm, lys neutral, medium lys neutral, medium neutral, medium mørk varm, medium mørk Neutral og mørk neutral.

Den cremede, fulddækningsformel har en satin finish, der ikke er for skinnende, og jeg synes det ser fantastisk ud i pics.

Den flockede applikator føles så blød og comfy …

På min kombination tør / olieagtig hud bemærker jeg, at disse har tendens til at oxidere og mørkere lidt efter et par minutter, så du vil måske bruge en lidt lysere skygge, end du ellers ville (især hvis anden sminke har tendens til at oxidere på dig).

Pris: $ 28 for en 0,16-oz. rør
Tilgængelighed: Kommer til Urban Decay Permanent Line i foråret
Makeup og Charm Blog Bedømmelse: B + / A- (Sikker på, at de ikke mørkes på min hud)

Sprøver fra venstre i medium lys neutral, medium neutral og medium mørk varm

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.