Lørdag Surfing, 19. februar, 2022

Happy National Lash Day! Mascara og kitties tee.
Hej, og glad katurday!

Åh, og glad national lash dag også! Ja, vi fejrer nu øjenvipper nu. Mine vipper er i øjeblikket på jagten på en ny mascara, forresten. Hvis du er tilfreds med din, skal du dele, fordi Laura Mercier Caviar bare ikke gør det for mig længere (krølleholdet er ikke det samme, uanset årsagen).

REKLAME

I det seneste har jeg været iført et lag af Ilia fulleste volumizing mascara med en vandtæt mascara på toppen, og mens det gør jobbet fint, ville jeg foretrække at have en en-og gjort løsning, så lad mig vide, om du “VE fundet noget livskift!

Taler om vipper, Connor havde for nylig en mini-meltdown over sine øjenvipper for nylig. Hers er lange og krøllede som El Hubs, og de bliver typisk fanget i øjnene, hvilket er meget ubehageligt for hende. Når det sker, hjælper jeg enten hende med at bruge en vaskeklud eller skylle øjnene med vand for at få de faste vipper ud.

Anywho, det skete igen den anden dag, og hun begyndte at tale om at skære hendes vipper af, fordi de var så generende … Jeg lukkede det rigtige hurtigt. Jeg tænker mellem “absolut ikke” og “du vil poke dit øje ud,” noget kan være gået tabt i oversættelse, fordi hun lige begyndte at bawling. Jeg holdt hende i mine arme og forsikrede hende om, at det ikke altid ville være et problem, og at hun en dag ville være taknemmelig for sådanne dejlige vipper. Så skyllede vi øjnene ud og gik om forretning som sædvanlig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Throwback til li’l baby lashes!
Så ja, glad national lash dag. Jeg håber du har ikke en nedbrydning!

Denne uges læsning

Social Media Influence cloning nu deres kæledyr …

Debbie Harry på rød læbestift: “Rød læbestift kan være en af ​​katastroferne med smøring og blødning, men så igen kan disse være spændende udseende for at udvikle sig. Jeg havde ikke altid røde læber, og de røde nuancer varierede efter, hvad jeg havde på, mit humør, eller hvad jeg havde til rådighed. Jeg kan altid lide nuancer, der havde navne, der indebar noget vildt, fristende eller nasty. ”

Stevie Nicks lever stadig sine drømme.

Acne betragtes generelt anderledes i Korea end det er i USA. I Korea fokuserer dermatologer på hydrering og fugtbarriere støtte for at forhindre pletter.

Dog Köln er en ting.

En af mine foretrukne kat “damer” er tydeligvis ikke en minimalistisk.

Hvis du kan lide fancy ting …

Jeg vil gerne gøre dette!

“Jeg kan ikke lide åbne koncepter. Giv mig et værelse, hvor jeg kan lukke en dør. ” <----- samme REKLAME Har en vidunderlig resten af ​​din weekend. Noget spændende sker på din ende? Din venlige naboskabs skønhedsadmed, Karen.